Dominik8911
ww-pappel
Cześć. Mam na imię Dominik, jestem tu nowy, nowy głos, który prosi o zrozumienie, a ja nie mówię po niemiecku i piszę z tłumaczem. Mam pytanie, który samolot wybrać. Mam do wyboru EB HC 260, Kity 636 z oryginalnym stolikiem i Mafell AD280, chciałbym zapytać o radę. Wiem, że są dostępne części do Elektra Beckum HC260, a zestawy i Mafell są trudne do zdobycia, ale są to proste maszyny, więc naprawa nie byłaby problemem. EB HC 260 jest wspierany przez fakt, że dostępne są części, dla zestawów 636 ma podniesiony stół i przekładnię wykonaną z metalu, a dla Mafell AD280 szerokość strugania wynosi 280 mm
O ile zauważyłem, najmniejszą średnicę ma szpachlówka strugająca, później jest to EB Hc260, a największa średnica wału to MAFELL ad280 i jest ustawiona pod kątem. Nie mam pojęcia, który wybrać, proszę o poradę. Wszystkie mają aluminiowe stoły, więc wiem, że można je zgiąć
O ile zauważyłem, najmniejszą średnicę ma szpachlówka strugająca, później jest to EB Hc260, a największa średnica wału to MAFELL ad280 i jest ustawiona pod kątem. Nie mam pojęcia, który wybrać, proszę o poradę. Wszystkie mają aluminiowe stoły, więc wiem, że można je zgiąć